صندلی غذاخوری کودک و نوزاد

باید های صندلی غذا

صندلی غذای زویه

باید های صندلی غذا

باید های صندلی غذا؛ صندلی غذاخوری وسیله‌ای است که در طول شبانه‌روز، چندین بار از آن استفاده می‌کنید و کودک به طور مستقیم با آن در ارتباط است. نشستن کودک روی صندلی خودش و غذاخوردن در کنار پدر و مادر، حس نزدیکی و آرامش به او می‌دهد.

صندلی غذا

صندلی غذا

صندلی غذا مکانی امن است که کودک در آن با انواع طعم‌های جدید و سبک تازه‌ای از برقراری ارتباط با سایر اعضای خانواده آشنا می‌شود. ازآنجایی‌که امروزه صندلی‌های غذا خوری همانند کالسکه نوزاد، در انواع طرح‌ها، ویژگی‌ها و مواد اولیه با قیمت‌های متفاوت در بازار موجود هستند.

صندلی غذا

صندلی غذا

در انتخاب صندلی غذا عوامل مختلفی مثل سن و وزن کودک، سبک زندگی خانواده، میزان فضای موجود در منزل و بودجه دخیل هستند. لازم است که این صندلی از دوام بالایی برخوردار باشد و به‌راحتی شستشو و تمیز شود. امنیت و راحتی کودک و نوزاد از مهم‌ترین دغدغه‌های هر پدر و مادر است.

کودکان در سنین پایین برای خوردن غذا و تغذیه‌ی مناسب نیازمند شرایط خاص و متفاوت از بزرگسالان هستند. بسیاری از والدین از صندلی‌های غذاخوری استفاده می‌کنند تا هنگام زمان صرف غذا هم خودشان و هم کودکانشان احساس راحتی داشته باشند.

صندلی غذا

صندلی غذا

صندلی‌های غذاخوری که در انواع گوناگون طراحی و تهیه می‌شوند کودک شما را کاملاً حفظ می‌کنند و مانع از افتادن آن‌ها می‌شوند. از این صندلی‌ها می‌توان برای القا حس استقلال به کودکان استفاده کرد زیرا می‌توانند غذا خوردن بدون کمک والدین را تجربه کنند. صندلی غذا مدل‌های متفاوتی دارد، برخی از آن‌ها قابلیت تنظیم پشتی دارند و می‌توان متناسب با راحتی کودک حالت‌های گوناگون را استفاده کرد. این صندلی‌ها معمولاً پایه‌دار هستند و ارتفاع بلندی دارند با این وجود برخی از آن‌ها قابلیت تنظیم ارتفاع دارند و می‌توان با انواع‌ میزها و کابینت‌ها آن‌ها را تنظیم کرد.

صندلی غذا

صندلی غذا

صندلی غذا دارای سینی غذاخوری در سمت جلویی است که در برخی از نمونه‌های این صندلی‌ها قابلیت جدا شدن دارند تا بعد از صرف غذا به‌راحتی شسته شوند. در حالی که برخی از آن‌ها ثابت هستند.

صندلی غذا

صندلی غذا

برخی از این صندلی‌ها دارای چندین سینی هستند، کودک و نوزاد در زمان‌های غیر از غذا می‌تواند از آن‌ها برای بازی و نقاشی استفاده کند. اکثر صندلی‌های غذاخوری کودک و نوزاد در قسمت نشیمنگاه و پشتی صندلی دارای روکشی پارچه‌ای هستند تا کودک هنگام نشستن احساس راحتی کند. این صندلی‌ها دارای کمربند هستند تا کودک هنگام غذا خوردن و بازی کردن از روی آن نلغزد.

تاریخچه صندلی غذای نوزاد

اولین صندلی غذا حدود قرن هفدهم میلادی در انگلستان ساخته شد. اولین صندلی های غذا از چوب ساخته می شدند و وظایف مختلفی داشتند، این صندلی ها چرخ دار بودند و با آن ها کودک را بین اتاق ها جابه جا می کردند، حین غذا دادن به کودک از آن استفاده می کردند و به عنوان فضای نگهداری از آن استفاده می شد و بسیاری از این صندلی ها کابینتی زیرشان داشتند.

صندلی غذا

صندلی غذا

این صندلی ها طراحی های زیبا و بی نظیری داشتند و به عنوان اثری هنری به خانواده های دیگر نشان داده می شدند. روی این صندلی ها کنده کاری های زیبایی انجام می شد. اواسط قرن بیستم تولد نوزادان جهش فوق العاده ای داشت و به همین دلیل نیاز به صندلی غذا بیش از پیش احساس شد. در این دوران بود که تولید انبوه این صندلی ها با قاب فلزی و سینی های پلاستیکی آغاز شد. بین سال های ۱۹۲۰ تا ۱۹۵۰ صندلی های چوبی به عرصه بازگشتند. برخلاف اولین صندلی های غذا نوزاد این صندلی ها ساده بودند و از چوب های سبک تری مثل کاج و بلوط ساخته می شدند. در دهه ۱۹۰ طرح اسکاندیناویایی این صندلی ها بازار را تصرف کرد و صندلی های مینی مال به بازار آمد. همچنین در این دوره بود که قابلیت تنظیم ارتفاع به صندلی غذا  اضافه شد. امروزه در ساخت صندلی غذا کاربردی بودن و طراحی پایدار از هر چیزی مهم تر است. طراحی های فعلی بیشتر روی تطابق با سبک های زندگی مختلف و سطح زندگی تمرکز دارند. البته اگرچه طراحی این صندلی ها هرروز تغییر می کند اما شاید باز هم روزی صندلی های مدل قدیمی را ببینیم.

۱۰ نکته درباره خرید صندلی غذا کودک

۱. نوع صندلی

صندلی غذاخوری کودک انواع مختلفی دارد. برای اینکه از انتخاب‌تان پشیمان نشوید، اول بیایید ببینیم که هر نوعی چه ویژگی‌هایی دارد. باید خوب دقت کنید که کدام‌یک از انواع زیر بیشتر در رفع نیازتان مؤثر خواهد بود.

صندلی‌های معمولی:

منظور از معمولی بی‌کیفیت نیست، بلکه یعنی آپشن‌های کمتر! صندلی‌های غذاخوری معمولی طراحی ساده‌ای دارند، اما کارراه‌اندازند و قیمت‌‌شان هم ارزان‌تر است. اشتباه نکنید! سادگی همیشه عیب نیست. وقتی وسیله‌ای النگ‌ودولنگش کمتر باشد، احتمال خرابی و بازی‌درآوردنش هم کمتر است. این صندلی‌ها را به‌راحتی می‌توانید سرهم و مونتاژ کنید. منتها دقت داشته باشید که صندلی‌های غذاخوری معمولی اغلب تاشو نیستند و بنابراین باید پیشاپیش جایی برای قراردادن‌شان در گوشه اتاق در نظر بگیرید.

صندلی‌های قابل‌تنظیم:

صندلی‌های غذاخوری قابل‌تنظیم برخلاف معمولی‌ها آپشن‌های بیشتری دارند. در این نوع صندلی‌ها ارتفاع صندلی، پشتی صندلی، ارتفاع سینی و ارتفاع تکیه‌گاه پا قابل‌تنظیم است. با این قبیل تنظیمات می‌توانید وضعیت صندلی کودک‌تان را برحسب نیاز تغییر دهید. مهم‌تر اینکه صندلی‌های قابل‌تنظیم تاشو هم هستند و در زمان عدم استفاده جای کمتری اشغال می‌کنند. نیازی به گفتن نیست که به‌نسبت انواع معمولی قیمت بالاتری هم دارند.

صندلی‌های تقویتی:

با این نوع صندلی‌ها می‌توانید ارتفاع صندلی‌های بزرگسال را تقویت و به صندلی غذاخوری کودک تبدیل کنید. صندلی‌های غذاخوری تقویتی به‌راحتی داخل کمد جا می‌گیرند. پس خصوصا به‌درد خانه‌های نقلی و کم‌جا می‌خورند. فقط اینکه بهتر است روی صندلی‌هایی نصب شوند که اگر احیانا به غذا آغشته شدند، تمیزکردن‌شان سخت نباشد. پس عاقلانه نیست که این‌دست صندلی‌ها را روی صندلی‌های ناهارخوری مخمل نصب کنید!

صندلی‌های چندکاره:

صندلی‌های چندکاره علاوه‌بر غذاخوری کارکردهای دیگری هم دارند و مثلا به میزوصندلی بازی تبدیل می‌شوند. پس وقتی کودک‌تان بزرگ‌تر شد و دیگر به صندلی غذاخوری احتیاجی نداشت، می‌توانید همان صندلی را بدون هیچ خرج اضافه‌ای به میزوصندلی بازی تبدیل کنید. اما این را هم بگوییم که انتظار میزوصندلی چندان باکیفیت و پردوامی را از صندلی‌های غذاخوری چندکاره نداشته باشید. خصوصا اگر از لحاظ جا در مضیقه هستید، قید این صندلی‌ها را بزنید، چون حجیم و جاگیرند.

۲. فضای منزل

در انتخاب نوع صندلی غذاخوری کودک از دقت به فضای منزل‌تان غافل نشوید. باید ببینید که چقدر برای نگهداری این وسیله تقریبا جاگیر فضا دارید. اگر خانه‌تان نقلی است یا بچه کوچک دیگری هم در منزل دارید، پس بهتر است که از بین صندلی‌های تاشو انتخاب کنید تا وقتی کاری با صندلی ندارید، جلوی دست‌وپا نباشد. اما اگر خانه بزرگی دارید، طبیعتا بحث جا در تصمیم‌گیریتان نقشی نخواهد داشت.

ضمنا دقت کنید که همه صندلی‌های تاشو وقتی تا می‌شوند مثل هم نیستند. بعضی مدل‌ها در حالت بسته جمع‌وجورترند. مهم‌تر اینکه صندلی‌های تاشو نباید وقتی هنوز کودک روی صندلی است قابل‌جمع‌شدن باشند.

۳. ایمنی

صندلی‌ غذاخوری کودک باید مجهز به کمربند ایمنی مطمئن باشد. کمربند ایمنی صندلی‌‌های کودک معمولا سه نقطه‌ای یا پنج نقطه‌ای‌اند. کمربندهای سه نقطه‌ای فقط نیمه پایینی بدن کودک را محافظت می‌کنند. دو بند از دور کمر و یک بند از بین پاها رد می‌شود. اما کمربندهای پنج نقطه‌ای هر دو نیمه بالایی و پایین بدن کودک را محافظت می‌کنند و دو بند اضافه دارند که از روی شانه‌ها رد می‌شود. سگک کمربند نباید برای کودک به‌راحتی قابل بازکردن باشد. بندهای کمربند هم باید قابل‌تنظیم باشند تا بتوانید متناسب با جثه کودک‌تان کوتاه‌تر یا بلندترشان کنید.

صندلی‌هایی که علاوه‌بر کمربند ایمنی از پایه محافظ بین پا هم برخوردارند ایمن‌ترند و جلوی سُرخوردن کودک و افتادنش از زیر سینی صندلی را می‌گیرند.

۴. سختی و آسانی تمیزکاری

تا کودک‌تان به قاشق‌چنگال عادت کند کثیف‌کاری‌هایش زیاد است! پس حتما صندلی‌ای انتخاب کنید که تمیزکردنش خیلی سخت نباشد. به طراحی بدنه به‌ویژه به قسمت‌های در دسترس کودک خوب دقت کنید، چراکه احتمال غذایی‌شدن‌شان بیشتر است.

خصوصا ببینید که سینی صندلی ثابت است یا نه، چون سینی‌های جداشونده و قابل‌شست‌وشو در سینک یا ماشین‌ ظرفشویی تمیزکردن‌شان راحت‌تر است. درمورد صندلی‌های غذاخوری تشک‌دار هم باید خدمت‌تان عرض کنیم که تمیزکردن‌شان راحت نیست. این صندلی‌ها پشتی و نشیمنگاه نرم‌تری دارند، اما مدام لک می‌شوند. بااین‌حال اگر مدل تشک‌دار چشم‌تان را گرفت، حداقل دقت کنید که دارای روکش جداشونده و قابل‌شست‌وشو باشد.

۵. سینی صندلی

همه صندلی‌های غذاخوری کودک با سینی نیستند. با صندلی‌های سینی‌دار در هر کجای منزل می‌توانید به کودک‌تان غذا دهید. اما صندلی‌های بدون سینی را حتما باید به میز یا پیشخوان آشپزخانه بچسبانید. سینی صندلی بهتر است که لبه‌دار باشد تا غذا از اطرافش بیرون نریزد. بعضی سینی‌ها جای لیوانی هم دارند که دیگر بهتر!

۶. راحتی صندلی

غذادادن به کودک کار سختی است. اما اگر جای کودک‌تان راحت باشد، شاید کمتر در غذاخوردن بدقلقی کند. صندلی‌های غذاخوری تشک‌دار از صندلی‌های سفت پلاستیکی یا چوبی راحت‌ترند. البته راحت‌تر از لحاظ جای کودک، وگرنه تمیزکردن‌شان که گفتیم سخت‌تر است!

صندلی‌های غذاخوری تشک‌دار را اول باید چک کنید تا مبادا جایی از درز صندلی تیز باشد، چون همان‌‌طور که می‌دانید پوست بچه‌ها فوق‌العاده حساس است. ترجیحا هم از روکش‌های طرح‌دار انتخاب کنید تا اگر لکه‌ای در شست‌وشو سماجت به‌خرج داد، اثرش در طرح پارچه گم شود و خیلی توی چشم نزند.

۷. تکیه‌گاه پا

شاید باورتان نشود، اما داشتن تکیه‌گاه پا از چیزی که فکرش را می‌کنید مهم‌تر است. صاف نشستن برای کودک خصوصا وقتی پاهایش آویزان باشند کار سختی است. اگر صندلی فاقد تکیه‌گاه پا باشد، کودک برای صاف نشستن به تقلا می‌افتد و درنتیجه نمی‌تواند روی غذاخوردنش خوب تمرکز کند. تکیه‌گاه پا به راحت‌تر نشستن کودک کمک می‌کند و بنابراین باعث می‌شود که کودک‌تان بهتر بتواند روی غذاخوردن و یادگیری مهارت‌های حرکتی متمرکز شود.

۸. پایداری صندلی

صندلی‌های غذاخوری کودک ارتفاع بلندی دارند و اگر قرار باشد که با کوچک‌ترین تکانی بیفتند که دیگر واویلا! پس حتما به استحکام و پایداری صندلی دقت کنید. صندلی‌های سنگین‌تر جابه‌جا کردن‌شان سخت‌تر است، اما پایداری بیشتری دارند. درواقع هرچه سطح پایه صندلی، یعنی قسمتی که در تماس با زمین است، بیشتر باشد، پایداری صندلی هم بیشتر می‌شود. ضمنا دقت داشته باشید که صندلی‌های غذاخوری تاشو یا دارای قابلیت تنظیم ارتفاع، پایداری کمتری به نسبت صندلی‌های ثابت دارند و حتما باید از بابت پایداری و عدم لَق‌زدن چک‌شان کنید.

۹. پایه چرخ‌دار

اگر کودک‌تان را در جاهای مختلفی از منزل غذا می‌دهید، پس صندلی غذاخوری چرخ‌دار نعمتی است! فقط یادتان نرود که وقتی صندلی را به محل دلخواه انتقال دادید، قفل چرخ را بزنید که دیگر قابل‌حرکت نباشد. بعضی صندلی‌ها هر چهار پایه‌شان چرخ‌دار است. اما مدل‌هایی هم داریم که فقط روی دو پایه در یکی از طرفین چرخ دارند. این مدل‌ صندلی‌ها را اول باید کمی کج کنید و بعد حرکت دهید.

منتها اگر بیشتر فضای منزل‌تان فرش پهن است، صندلی چرخ‌دار خیلی برای‌تان کارایی نخواهد داشت، چراکه ممکن است فرش لوله شود و صندلی را بیندازید. بالاخره وسیله گرانی است و باید از هر لحاظ مراقبش بود!

۱۰. قیمت

قیمت را آخر گفتیم، اما در اغلب موارد قیمت جزو اولین آیتم‌هایی است که در خرید هر وسیله‌ای مدنظر قرار می‌دهیم. قیمت صندلی‌های غذاخوری کودک از حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و به بالای ۱ میلیون تومان هم می‌رسد. اما لازم به ذکر است که صندلی‌های غذاخوری ارزان‌تر لزوما بی‌کیفیت و بدساخت نیستند..

انواع صندلی غذا نوزاد

  • صندلی غذای ساده

این نوع صندلی متداول‌ترین نوع صندلی غذای کودک است و شامل صندلی و میز غذاست. این صندلی‌ها عمدتا برای مصارف خانگی طراحی شده‌اند و چون امکان تا شدن ندارند برای سفر و مسافرت زیاد مناسب نیستند. همچنین ارتفاع این صندلی‌ها معمولا قابل تغییر نیست و نمی‌توان ارتفاع آن را با رشد کودک تنظیم کرد. اگر به دنبال صندلی غذایی ساده و کاربردی با قیمتی ارزان‌تر هستید و می‌خواهید از این صندلی در منزل استفاده کنید می‌توانید سراغ این نوع صندلی بروید.

  • صندلی‌ نوزاد چندکاره

این صندلی‌ها از پایه، صندلی و سینی تشکیل شده‌اند و در صورت لزوم می‌توان صندلی و جای نشستن کودک را با یا بدون میز جدا کرد و مثلا روی صندلی بزرگسالان قرار داد. به مرور که کودکتان بزرگ‌تر می‌شود می‌توانید میز را جدا کنید و با قرار دادن صندلی غذای کودک پشت میزِ غذاخوری او را کم کم وارد جمع بزرگسالان بکنید.

  • صندلی‌ کودک قابل تنظیم

مزیت اصلی این نوع صندلی این است که هماهنگ با رشد کودک می‌توان آن را تغییر داد و همچنان از آن استفاده کرد. این صندلی‌ها اغلب از جنس چوب ساخته می‌شوند و امکان تبدیل شدن به صندلی واقعی را دارند (سنین ۳ الی ۵ سال). حتی برخی مدل‌ها قابلیت تبدیل به صندلی بزرگسالان را هم دارند و می‌توانند تا وزن ۸۰ کیلوگرم را هم تحمل کنند! البته تمام صندلی‌های غذای چوبی تمام این ویژگی‌ها را ندارند، اما به دلیل طراحی زیبا و هنرمندانه و قابلیت تنظیم روز به روز طرفداران بیشتری پیدا می‌کنند.

  • صندلی غذا خوری حمایتی یا بوستر

این صندلی به شما اجازه می‌دهد هر یک از صندلی‌های دلخواهتان را در خانه به صندلی غذا خوری کودک تبدیل کنید. فقط کافی است صندلی غذا خوری بوستر را روی صندلی موردنظر قرار دهید و آن را به کمربند صندلی نصب کنید. این صندلی برای فضاهای کوچک بسیار مناسب است. از معایب آن می‌توان به‌احتمال کثیف شدن صندلی زیرین اشاره کرد. بنابراین بهتر است صندلی بوستر را روی صندلی با پوشش پارچه‌ای قرار ندهید. البته می‌توانید بین صندلی بوستر و صندلی زیرین یک‌تکه حوله یا پارچه محافظ قرار دهید. صندلی‌های بوستر اغلب روی انواع صندلی‌های بزرگ‌سالان قابل‌نصب هستند اما سوار کردن آن‌ها نسبتاً وقت‌گیر است.

  • صندلی غذا خوری متصل شونده به میز

این صندلی‌ها به‌راحتی با کمک دو دستگیره از دو طرف به میز ناهارخوری متصل می‌شوند؛ طوری که میز جلوی کودک قرارگرفته و او در هوا معلق می‌ماند. آن‌ها معمولاً تا ۱۶ کیلوگرم وزن را تحمل می‌کنند و بیشتر برای ابتدای دوران نوزادی مناسب هستند. صندلی‌های متصل شونده به میز را می‌توانید برای خارج از منزل و محیط‌هایی مثل رستوران و منزل دوستان نیز استفاده کنید. البته باید از قبل از قابلیت اتصال صندلی به میز موجود در مقصد مطمئن شوید. این صندلی‌ها ممکن است به میزهای شیشه‌ای یا چوبی آسیب برسانند. بنابراین استفاده از آن‌ها بر روی این میزها توصیه نمی‌شود.

  • کمک صندلی غذا خوری پارچه‌ای

این وسیله پارچه‌ای، وزن بسیار کمی دارد و به‌راحتی در ماشین لباسشویی شسته می‌شود. همچنین در سایز بسیار کوچک تا می‌شود و داخل کیف‌دستی جای می‌گیرد. بنابراین انتخاب مناسبی برای سفر به شمار می‌آید. کافی است این پارچه را به پشتی صندلی بزرگ‌سالان وصل کنید و کودک را در آن قرار دهید. کمک صندلی پارچه‌ای، فاقد سینی است. بنابراین بعد از استفاده از آن معمولاً صندلی زیرین کثیف می‌شود. پس بهتر است آن را به صندلی‌های چوبی یا فلزی متصل کنید تا بعد از غذا به‌راحتی صندلی را تمیز کنید. این وسیله، ارتفاع کودک را از سطح صندلی بالاتر نمی‌برد و صرفاً کودک را به پشتی صندلی تکیه می‌دهد. کمک صندلی غذا خوری نمی‌تواند جایگزین صندلی غذا خوری در خانه شود.

هنگام خرید صندلی غذا به این نکات دقت کنید

  • نوع صندلی: صندلی غذای کودک تنوع زیادی دارد و انتخاب آن بسته به سلیقه و نیاز شما دارد. اما بهتر است به اندازه و محدودیت فضایی که در آشپزخانه دارید دقت کنید.
  • میز جلوی صندلی: راحت‌ترین گزینه انواعی که به‌راحتی جدا می‌شوند و می‌توانید آنها را حتی در ماشین ظرف‌شویی هم بشویید. صندلی‌هایی که میز جلوی آنها متحرک است همزمان با رشد کودک قابل جابه‌جایی است
  • سهولت تمیز کردن: مواد غذایی ممکن است روی صندلی، میز، کمربندها و هر قسمت صندلی بریزد. به این ترتیب صندلی و کمربندهای صندلی که انتخاب می‌کنید باید به‌گونه‌ای باشد که به‌راحتی توسط ماشین لباسشویی قابل شستشو باشد.
  • تطبیق‌پذیری: برخی صندلی‌ها همزمان با رشد کودک قابل تبدیل به انواع بزرگ‌تر هستند.
  • تنظیم آسان: تنظیم ارتفاع صندلی بسیار مهم است. همچنین میز صندلی نباید طوری باشد که به شکم کودک فشار بیاورد و صندلی غذای کودک باید این تنظیمات را داشته باشد. هنگام خرید صندلی را کمی تکان دهید تا از میزان ثبات و استحکام آن مطمئن شوید.
  • آسایش و راحتی مناسب: صندلی‌هایی که تشک دارند برای کودک مناسب‌ترند و اگر جای قرار گرفتن پا هم داشته باشند، کودکی حسابی احساس راحتی خواهد کرد. اطمینان حاصل کنید که درزهای صندلی هیچ لبه تیزی ندارد که پشت پای کودک را خراش دهد. پشت میز را هم بررسی کنید تا لبه تیز یا احیانا سوراخی نداشته باشد که باعث صدمه کودک شود.
  • کمربند ایمنی: صندلی کودک باید از ۵ یا ۳ نقطه کمربند داشته باشد تا کودک را از ایستادن یا ایجاد لغزش محافظت کند. این کمربندها نباید هیچ فشاری به شکم کودک بیاورند ضمن اینکه با رشد کودک قابل تنظیم باشند.
  • چرخ صندلی: صندلی‌های چرخ دارد برای استفاده راحت‌ترند چون می‌توانید از آشپزخانه به کنار میز ناهارخوری در سالن پذیرایی‌تان منتقلش کنید. اما حواستان باشد بعد از ثابت کردن صندلی قفل چرخ‌ها را بزنید.
  • پوشش صندلی را بسنجید: دنبال لوازم ماندگار و بادوام باشید. پوشش صندلی باید محکم باشد، نه سست. مطمئن باشید که روکش‌های وسیله پای بچه را زخم نمی‌کند. پوشش صندلی باید برای پاک کردن یا شستن با ماشین راحت باشند. درزها و روکش‌های زیاد، یا طرح‌های تزیینی زیاد می‌تواند به دشواری تمیز نگه داشتن وسیله بیفزاید. پاک کردن صندلی‌های پلاستیکی یا اسفنجی راحت‌تر است، و جلوه براق و مدرن آن بسیاری از والدین را جذب می‌کند.
  • استانداردهای ایمنی: همه صندلی‌های کودک باید روی بسته‌بندی‌شان گواهی استاندارد انجمن سازندگان محصولات کودک را داشته باشند.

در هنگام استفاده از صندلی غذا کودک به موارد زیر توجه کنید

  1. کمربند ایمنی را باز و بسته کنید. مطمئن شوید که به آسانی می‌توانید کمربند ایمنی را باز و بسته کنید و کودک‌تان نمی‌تواند. اگر استفاده از آن برایتان دشوار باشد، ممکن است وسوسه شوید همه اوقاتی که بچه روی صندلی نشسته آن را نبندید، که کار اشتباهی است. هرچند اصول استاندارد کنونی نیازمند کمربند پنج نقطه‌ای (برای کمر، پایین‌تنه و نگه‌دارنده شانه‌ها) نیست، یک کمربند سه نقطه‌ای (متمرکز بر کمر و پایین‌تنه) ضروری است.
  2. در برخی صندلی‌ها، می‌توانید کمربند پنج نقطه‌ای را به سه نقطه‌ای تبدیل کنید، اما این کار را توصیه نمی‌کنیم. کمربندهای پنج نقطه‌ای ایمن‌ترند، زیرا می‌توانند مانع از ایستادن بچه یا خم‌شدنش از صندلی و سقوط احتمالی از صندلی یا انداختن آن شود.
  3. سینی را امتحان کنید. نشاندن، تنظیم و بلندکردن باید برای شما و نه برای کودک‌تان، راحت باشد. قفل سینی نباید در دسترس یا دیدرس بچه باشد.
  4. ارتفاع صندلی را تنظیم کنید. امکان تنظیم ارتفاع اجازه می‌دهد از صندلی غذاخوری در ارتفاع میز غذاخوری خود استفاده کنید، در نتیجه کودک‌تان می‌تواند کنار بقیه خانواده غذا بخورد، یا در ارتفاعی غذا بخورد که برای نشستن شما یا مراقب او نیز راحت باشد. به یاد داشته باشید که تنظیم ارتفاع، وقتی کودک بر صندلی نشسته، کار ایمنی نیست.
  5. مطمئن شوید که چرخ‌ها قفل می‌شوند. اگر یک مدل چرخ‌دار می‌خرید، مطمئن شوید چرخ‌ها با وزن کودک‌تان در حالت نشسته روی صندلی، قفل یا بی‌حرکت می‌شوند.
  6. مراقب نوک‌های تیز و زبر باشید. سطح زیرین سینی یا نوک‌های قسمت نشیمن و محل قرار گرفتن دست‌ها و پشتی را امتحان کنید. مطمئن شوید هیچ جایی از آن تیز نیست. از صندلی‌هایی که سوراخ‌ها یا شکاف‌های کوچکی دارند که می‌توانند انگشت‌های کوچک را گیر بیندازند دوری کنید.
  7. بخش‌های کوچک را چک کنید. پیش از استفاده، و به طور مرتب پس از استفاده، مطمئن شوید که سرپوش‌هایی که لوله‌های فلزی را می‌پوشانند به خوبی تحت حفاظت‌اند، و برچسب‌ها محکم چسبیده‌اند. سفتی کمربندها را چک کنید. قسمت‌هایی که آنقدر کوچک‌اند که بچه می‌تواند ببلعد یا داخل بینی‌اش کند، خطرناک‌اند.
  8. صندلی را خوب تکان دهید. محصول را خوب فشار دهید تا ببینید چقدر محکم روی زمین می‌ایستند، یا آن را بلند کنید تا ببینید می‌توانید در خانه جابه‌جایش کنید یا نه. صندلی باید محکم و ثابت باشد، نه لق و لرزان.

جمع بندی

استفاده از صندلی‌های مخصوص غذا خوردن می‌تواند به کودک کمک کند تا نحوه صحیح غذا خوردن را یاد بگیرد.پیشنهاد می‌شود از این صندلی‌ها بعد از نه ماهگی استفاده شود، زیرا در این سن نوزاد به راحتی و به صورت مستقل می‌تواند بنشیند.استفاده از صندلی‌های تاشو این امکان را به شما می‌دهد تا در مسافرت نیز کودک خود را به هنگام غذا خوردن در کنار خود داشته باشید.

صندلی غذا

صندلی غذا

همین طور اگر از مادرانی هستید که به تمیزی نوزاد خود اهمیت می‌دهند، در این صورت می‌توان گفت استفاده از صندلی‌های تاشو می‌تواند رستوران رفتن را برای شما آسان کند.البته برخی از خانواده‌ها هستند که می‌گویند صندلی‌های مخصوص غذا خوردن لازم نیست و در سیسمونی آن را تهیه نمی‌کنند.به این افراد می‌توان گفت که در زمان آشپزی این صندلی می‌تواند به کمک مادرانی بیاید که دست تنها هستند.آن‌ها می‌توانند نوزاد خود را روی صندلی قرار داده تا هم نوزاد آن‌ها را ببیند و بی تابی نکند و هم آن‌ها بتوانند به کارهای خانه بپردازند.

قیمت خرید صندلی غذا

ازآنجایی که اولین نگرانی اغلب والدین در تهیه اقلام سیسمونی نوزاد انتخاب یک صندلی غذا خوب می باشد که بتوان امنیت و راحتی کودک را تضمین کند. هم چنین کودک در سنین پایین تر چون هنوز عادت به غذا خوردن در کنار والدین و سایر اعضای خانواده را ندارد بنابراین بسیاری از والدین از صندلی های غذا خوری استفاده می کنند تا هنگام صرف غذا هم خودشان و هم کودکشان احساس راحتی داشته باشند. صندلی غذا در مدل ها و طرح های متنوع و گوناگونی می باشد که باید متناسب با نیاز کودک انتخاب شود.

صندلی غذا

صندلی غذا

توجه داشته باشید صندلی غذایی که برای کودکتان می خرید متناسب با سن کودک باشد هم چنین برخی از آن ها قابلیت تنظیم پشتی دارند و می توان متناسب با راحتی نوزاد آن را در حالت های مختلف تنظیم کرد. صندلی های غذا خوری معمولا پایه دار هستند و ارتفاع بلندی دارند با این وجود ارتفاع بعضی از صندلی ها قابل تنظیم می باشد و می توان آن را با انواع میزهای ناهار خوری و دیگر میز ها تنظیم کرد. برخی از صندلی های غدا خوری نیز به صورت بوستر یا حامی می باشد به این منظور که می توان آن ها را روی انواع صندلی های دیگر قرار داد و هم چنین نسبت به بقیه صندلی های غذا خوری دیگر فضای کمتری را اشغال می کند .

خرید اینترنتی صندلی غذا

فروشگاه اینترنتی زویی zooye یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی کشور می باشد که هدف اصلی آن ایجاد یک تجربه خوب از خرید اینترنتی برای تمام مشتریان می باشد. در این بخش از فروشگاه، شما امکان خرید آنلاین انواع صندلی غذا را با تضمین بهترین قیمت ممکن دارید. تمامی صندلی غذا های دارای گارانتی اصلی شرکتی بوده و تنوع موجودی صندلی های غذا کودک بالا می باشد، بدین منظور و جهت سهولت در خرید شما به راحتی امکان فیلترینگ محصولات جهت دسترسی سریعتر به محصول مورد نظر و حتی امکان مقایسه صندلی غذا های مختلف را دارا می باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *